Головна » 2016 » Вересень » 28 » Змагання з пішохідного туризму
22:06
Змагання з пішохідного туризму

З 22 по 25 вересня в селі Дубина Сколівського району Львівської області на території турбази "Карпати" проведено спортивні змагання з техніки пішохідного туризму серед учнівської молоді.

Вихованці гуртка пішохідного туризму, що діє на  базі Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3  під керівництвом  Рабуша В.П. брали участь у змаганнях.

Спортивний захід проведено з метою розвитку та популяризації туризму як ефективного засобу підвищення ролі фізичної культури та спорту у всебічному розвитку і вихованні молоді, визначення найсильніших учасників змагань в командному та особистому заліках, пропаганди здорового способу життя та активного відпочинку серед учнівської молоді.

 Після проведення інструктажу щодо порядку проходження дистанції, ретельної перевірки індивідуальних страхових систем кожного учасника, юні спортсмени-туристи приступили до подолання спортивної туристичної дистанції.

Протягом кількох годин в лісі вирували здоровий спортивний азарт, крики дітвори, спортсмени із завзяттям один за одним на час долали дистанцію, більш досвідчені учасники надавали поради молодшим товаришам. Уже вечоріло, коли суддівська колегія, враховуючи найменший біговий час та найменшу кількість штрафних балів, розпочала визначення переможців змагань.

Учасники змагань - учні 7-их класів: Сенітович О., Батюк А., Андрухів В., Гілевич М., Белей О., Забужний Л., Москалюк В., Гуменюк М. – 7-В, Казмірчук С. – 7-Б показали хороші результати.

V місце з техніки пішохідного та велотуризму

III місце з конкурсної програми

ІІ місце розпалювання вогнища, в'язання вузлів, знання топографічних і спортивних карт та архітектурних пам'яток Львівщини

 Наші гуртківці гідно виступили, представляючи Бродівський район.

Переглядів: 541 | Додав: sayt_shkoli | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0