Головна » 2016 » Вересень » 21

Уроки, безумовно, є цікавими та корисними. Але сучасна молодь ХХІ століття дедалі більше потребує інтерактивних та комбінованих завдань. А якщо до цього ще додати вихід на природу та нестандартні завдання, то взагалі має бути надзвичайно цікаво. 
Саме такий захід - історико-пізнавальний квест стежками рідного міста -  і відбувся з нагоди Дня міста 18 вересня у Бродах. Форма проведення заходу – квест була обрана невипадково. Адже саме такий формат дозволяє максимально задіяти різні можливості отримання знань. Організатором заходу виступив Бродівський краєзнавчий музей. Участь у квесті взяли команди з 4 шкіл міста та студенти Бродівського педколеджу ім. М. Шашкевича.
    ... Читати далі »

Переглядів: 444 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 21.09.2016

З 12 по 16 вересня  2016 року в рамках підтримки Олімпійських ігор, пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом у нашій школі було проведено тиждень олімпійського уроку. На цих уроках учні  2-11 класів отримали знання про історію виникнення та розвитку Олімпійських Ігор.

В ході проведення «Олімпійського тижня» організовано чимало заходів: інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, конкурси малюнків, спортивні змагання між класами.

Змагання в молодших класах.

« Козацькі забави » серед 3-4-х класів - ... Читати далі »

Переглядів: 550 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 21.09.2016