Головна » 2016 » Вересень » 21 » Тиждень фізкультури та спорту. Інтелектуальна гра "Що? Де? Коли?"
20:58
Тиждень фізкультури та спорту. Інтелектуальна гра "Що? Де? Коли?"

З 12 по 16 вересня  2016 року в рамках підтримки Олімпійських ігор, пропаганди здорового способу життя та залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом у нашій школі було проведено тиждень олімпійського уроку. На цих уроках учні  2-11 класів отримали знання про історію виникнення та розвитку Олімпійських Ігор.

В ході проведення «Олімпійського тижня» організовано чимало заходів: інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, конкурси малюнків, спортивні змагання між класами.

Змагання в молодших класах.

« Козацькі забави » серед 3-4-х класів - це традиційний вид змагань для молодших школярів, участь у якому завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів.  

Естафета серед 6-х класів. Змагання пройшли в чесній спортивній безкомпромісній боротьбі за шаленої підтримки вболівальників.

Переможці:
І місце -  6 - А клас
ІІ місце - 6 - В клас
ІІІ місце - 6 - Б клас

Протягом тижня було проведено конкурс малюнків на спортивну тематику

                          ЩО? ДЕ? КОЛИ?

Відбулась інтелектуальна гра ЩО? ДЕ? КОЛИ? Між 5-тими класами І місце було зайняте 5-Г класом команда з назвою Спецназ. ІІ місце зайняла команда Нездоланні з відривом в 1 бал.

Цікаву програму для 3-А класу придумав 11-А клас. Було поставленно багато цікавих для них завдань та запитань. Усі були активними, але найбільше відрізнились учні (Безпалько Вадим та Тритяк Олексій) Увесь клас за свої знання отримав подаруночки. 

Переглядів: 552 | Додав: sayt_shkoli | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0