Головна » 2016 » Вересень » 15 » СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА
19:32
СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА

Осінь в Україні розпочинається зі свята Першого дзвоника – традиційного свята школярів.

 Перший дзвінок для одних пролунає вперше, а для інших - востаннє і поставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками , контрольними роботами та домашніми завданнями. 

Школярі прийшли сьогодні на лінійку веселі й радісні. А ось і найменші . Шкільний поріг  вперше переступили 114 першокласників. Вони дуже серйозні і цікаві. Для них усе нове і незвичне. Малюки у вишиванці , з величезними яскравими букетами квітів ні на крок не відходять від свого класного керівника .

Свято розпочалося під урочисті звуки Державного Гімну  і внесення  Прапора України  .

  Заступник директора  з виховної роботи – Кармазин Г.С., педагог – організатор – Шинкар О.В., музичні керівники – Гром’як С.М.,  Бешлей О.Є.  доклали чимало зусиль для створення урочистої та святкової атмосфери. До вітального слова були запрошені директор школи – Мартинюк Б. Б. представник міської адміністрації , священнослужителі ,які привітали всіх присутніх зі святом мудрості, доброти та людяності – Днем знань. У своєму зверненні до школярів кожен бажав успіхів у навчанні, здійснення задумів та мрій, а старшокласникам – визначитися щодо свого майбутнього шляху, обрати професію до душі.

Ось і пролунала хвилююча мелодія  шкільного дзвінка. Учні та вчителі після лінійки вирушили на Перший урок «Ми – діти України!», присвячений  25-річчю  Незалежності України, під час якого учні дискутували на серйозні теми щодо майбутнього нашої країни.

Свято завершилося. Попереду  в  дітей – заняття, позакласні заходи, словом, цікаве шкільне життя. Сподіваємось, що  навчальний  рік стане успішним для нашої  школи. 

 

 

Переглядів: 377 | Додав: sayt_shkoli | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0