Головна » 2016 » Вересень » 21 » Історичний квест, присвячений Дню міста
21:21
Історичний квест, присвячений Дню міста

Уроки, безумовно, є цікавими та корисними. Але сучасна молодь ХХІ століття дедалі більше потребує інтерактивних та комбінованих завдань. А якщо до цього ще додати вихід на природу та нестандартні завдання, то взагалі має бути надзвичайно цікаво. 
Саме такий захід - історико-пізнавальний квест стежками рідного міста -  і відбувся з нагоди Дня міста 18 вересня у Бродах. Форма проведення заходу – квест була обрана невипадково. Адже саме такий формат дозволяє максимально задіяти різні можливості отримання знань. Організатором заходу виступив Бродівський краєзнавчий музей. Участь у квесті взяли команди з 4 шкіл міста та студенти Бродівського педколеджу ім. М. Шашкевича.
         Завдання, що їх отримали команди, були абсолютно різноплановими. Було розроблено  квестові маршрути, на яких команди дізнавалися про об’єкти,  виконували завдання та фотографувалися на тлі історичних об’єктів. Квестові завдання були дуже різними, починаючи від аналітичних і закінчуючи творчими.
Бродівську ЗОШ I-III ст.№3 на квесті представляла  команда «Базис» учнів 11-Б класу під керівництвом учителя історії Голіновської Г.Б..

Історичний квест - це  чудовий  і неординарний спосіб  пізнання міста та його історії. Таким особливим та цікавим його зробили не лише командна робота та розв’язування загадок, аби прокласти собі шлях по Бродах, а й високий рівень його організації. Важко передати словами усю суміш захвату, цікавості та задоволення, що приніс квест. Це був фантастичний і ,мабуть, найкращий та найінтерактивніший спосіб навчання.

За результатами напруженої боротьби 1-ше місце виборола команда “Базис”. Найкмітливіші учасники конкурсу отримали пам’ятні призи та подарунки.

Із впевненістю можна сказати, що найбільш важливим результатом цієї гри, безперечно, є чудовий настрій дітей та зростання їх поінформованості про історію та культурне надбання рідного міста.
Вітаємо команду «Базис» та їх керівника Г.Б. Голіновську із заслуженою перемогою.

Переглядів: 445 | Додав: sayt_shkoli | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0