Головна » Архів матеріалів

Зупини насильство

6 грудня в рамках Тижня права відбулася зустріч учнів 9-Б і 8-В класів із спеціалістом Бродівського бюро правової допомоги Полінчук Ольгою. Вичерпну інформацію про види, причини і ознаки насильства доповнили яскраві приклади з життя знаменитостей.

Переглядів: 261 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 08.12.2017

Бальзак і Україна

28 листопада 2017 року в 10-А класі відбувся відкритий музейний урок. З розповіді вчителя зарубіжної літератури Русакової І.Г. присутні дізналися про романтичну історію кохання Бальзака та Евеліни Ганської, почули враження письменника від перебування в Україні, про наше місто Броди, де він був проїздом, зупиняючись в готелі "Руський дім". 

Учні з цікавістю переглянули відео "Бальзак: дорога до України", почули розповідь про Броди середини ХІХ століття від праці ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 05.12.2017

Нова українська школа в дії

Учора, 30 листопада, у нашій школі відбувся обласний семінар директорів опорних закладів області на тему: "Управлінський аспект впровадження Державного стандарту початкової освіти". Захід був організований за сприяння Департаменту освіти і науки Львівської області, ЛОІППО, відділу освіти Бродівської райдержадміністрації. Більше 50 учасників семінару мали змогу ознайомитись з особливостями функціонування пілотних класів (а їх у школі 2), організації в них освітньо-виховного процесу, та матерільно-технічними можливостями нашого опорного закладу. Окрім того, вони відвідали відкриті уроки в пілотних класах, брали участь в діалозі-практикумі, опановували методичні рекомендації авторів нововведень в початковій школі. Серед присутніх були: Любомира Мандзій (директор департаменту освіти і науки), Михай ... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 01.12.2017

Усе нове-добре забуте старе

Учні, вчителі та гості школи цього тижня були подивовані етнографічною виставкою, що розгорнулася у вестибюлі школи. На ній були представлені мистецькі твори (вишивка, різьба по дереву, малярство, предмети побуту, художні картини) сучасного тлумачення та взяті з родинних скринь минулого століття. Захід не був випадковий. Колектив та учні школи і їх батьки зорганізували таку "феєрію майстерності людських рук і талану" для гостей школи, а особливо учнів 1-их класів, де темою тижня була: "Мода". Усі відчули, що попри сучасний тренд в одязі, традиційне в українському стилі завжди близьке і рідне.

... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 01.12.2017

Король і королева школи

Дійство, з такою гучною назвою, відбулося 24 листопада. Його учасниками стали учні 9-11 класів, які представили 6 пар. Конкурсанти змагалися в наступних номінаціях: "Представлення", "Український стиль", "Запитання-відповідь", "Ретро стиль", "Коронний номер", "Мій образ", "Вечірній стиль". Глядачі отримали масу приємних вражень, емоцій від майстерності учасників у співі, танці, акторстві, слові. Переможцями були обрані учні 11-Б класу, пара №3 (Лабунін Павло, Яремчук Вікторія), титул "віце міс та віце містер" отримали учні 11-А, пара №6 (Панасюк Назар, Чикальська Зоряна).               

     ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 01.12.2017

Незабудки пам`яті

Остання п`ятниця осені була сповнена сумом та тривогою, бо в пам`яті усіх українців знову постали образи жертв голодомору 1932-1933 рр. Заходи шани та пам`яті відбулися і в нашій школі. Педагоги та учні школи засвідчили співучасть у Всеукраїнських поминальних дійствах акцією "Незабутки пам`яті": історичний голос правди, створення квіткового панно, запалення свічок. Наскрізною лінією проходило розуміння знання історичної правди свого народу, аби не допустити повторення в сьогоденні й майбутті.

... Читати далі »
Переглядів: 395 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 27.11.2017

Участь у відкритті виставки

22 листопада відкрилась виставка приурочена проголошенню ЗУНР. Учасниками заходу стали 10-ники школи, які окрім додаткової інформації щодо 100-річчя творення держави в Західній Україні змогли систематизувати знання, отримані на уроках історії в новому форматі. Експозиція виставки була представлена тематичними банерами, доповнена виступами директора Бродівського краєзнавчого музею (Стрільчука В,М.), голови ГО "Яворина" (Сех І.І.) та іншими учасниками дійства.

... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 23.11.2017

Маєш права - знай обов`язки

Профілактичний лекторій такого змісту був проведений інспектором з ювенальної превенції Бродівського відділення поліції Золочівського відділу поліції ГУНП у Львівській області старшим лейтенантом поліції Каплич О.Б. з учнями 5-7 класів. Вичерпною була інформація щодо прав неповнолітніх, та багато запитань виникло в дітей щодо їх обов`язків та відповідальності. Інформаційний лекторій перейшов у русло діалогу-спілкування щодо питань відповідальності, правил поведінки, користування мобільними телефонами, взаємовідносин "вчителі-учні-батьки".

... Читати далі »

Переглядів: 311 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 23.11.2017

Районний семінар-практикум шкільних бібліотекарів

 Відбувся 16 листопада, в якому взяли участь бібліотекарі нашої школи Абрагамець І.В. та Мелешко О.В. Семінар проводився на тему: "Здоров`я - вічна мрія людства".

                                 

... Читати далі »

Переглядів: 254 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 21.11.2017

На гостину в Бихаву (Польща)

В рамках співпраці нашого опорного закладу з комплексом шкіл ім кс. А. Квятковського (місто Бихава, Люблінський повіт) відбулася поїздка педагогів з нагоди Дня незалежності Польщі. Програма візиту передбачала участь у відкритті спортивного комплексу вказаного закладу, екскурсія в Ясну Гуру (м.Ченстохово), обмін методичними новаціями, ознайомлення з освітнім середовищем школи Квятковського, рефлексія з польськими педагогами.

Переглядів: 283 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 16.11.2017

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 21 22 »