Головна » 2017 » Жовтень » 18

Акція "Добро і милосердя"

З нагоди Дня людей похилого віку та у тісній співпраці з районною Асоціацією інвалідів у школі з 26 по 28 вересня тривала Акція "Добро і милосердя". Учнівським та педагогічним колективом було зібрано продукти харчування (крупи, консервація, овочі) для даної організації. Окрім того школа надала адресну допомогу одиноким людям, підшефним нашого закладу. Творити добро - просто.

... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 18.10.2017

Юні туристи

Відбувся шкільний етап змагань з туристських походів серед учнівської молоді. Учні 5-7 класів змагались у таких номінаціях: в`язання вузлів, орієнтування на місцевості, спортивне спорядження, інші. Керівники гуртків Козак Л.П., Рабуш В.П. зуміли організувати змістовний відпочинок та навчання своїх вихованців. Переможцями стали учні 5-А, 6-Б класів. За ними участь школи в районних та обласних туристичних турнірах. 

... Читати далі »

Переглядів: 317 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 18.10.2017

Стосується кожного

Імуннодефіцит (проблеми ВІЛ і СНІД) - є загрозливим як для світу так і України. У нас зафіксовано найвищий відсоток інфікування ВІЛ, особливо серед молоді 15-24 років. В рамках Всеукраїнської щорічної акції боротьби з даними проблемами в школі відбувся лекторій-діалог, організований компанією ONUR та Львівським обласним центром з профілактики та боротьби зі СНІДОМ. Учасниками стали учні старшої школи, які отримали вичерпну інформацію на поставлені  ними запитання та нові знання з даної проблематики.

... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 18.10.2017

Веселі старти

Молодший школяр - вік, стан, особливість, коли усе вивчаєш і пізнаєш у русі вдвічі краще, коли це весело, змагально, дружньо (відбулись спортивні змагання між 1-Г і 1-В класами, організовані першими вчителями Перець Г.Я., Булига О.Ю. 19.09.2017).

Переглядів: 333 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 18.10.2017

Життя - це рух

(з нагоди Всеукраїнської акції "Олімпійський тиждень")

12 вересня, в рамках популяризації Олімпійського руху та фізичної активності у школі, відбувся Олімпійський урок. Його форма і зміст відрізнялись в кожній віковій групі, але особливо він запам`ятася п`ятикласника школи. Естафети, конкурси, перетягування канату, змагання капітанів - усе захопило, розворушило, згуртувало дітей.

  ... Читати далі »

Переглядів: 331 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 18.10.2017

Нова школа - новий вчитель - новий учень - нове майбутнє

У вересні 2017 року розпочалося пілотне впровадження Нового Державного Стандарту загальної початкової освіти. Це важливий попередній етап реформування загальної середньої освіти в контексті "Нової української школи". Наша школа є учасником даного екперименту, який почав впроваджуватись у двох перших класах.

 

Новизна з якою матимуть справу першокласники та їх наставники: інтегроване навчання, компетентнісний підхід, зміна навчального середовища, залучення батьківської спільноти, трансформація&nb ... Читати далі »

Переглядів: 324 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 18.10.2017

І знову Першовересень

Гостинно відчинила школа двері для 130 першокласників. Радісним і тривожним було для них свято Першого дзвоника та перший урок. Цей Першотравень незвичайний: половина школяриків навчатиметься в пілотних класах, за новими програмами, з новими підходами, цінностями. Та кожен, хто сьогодні став школярем ОЗ Бродівська ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, з вибором не помилився. Попереду в них 11 років навчання. Хай щастить!

Переглядів: 369 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 18.10.2017