Головна » 2016 » Жовтень » 24

Минулого тижня голова районної ради Євген Швед, директор Бродівської ЗОШ №3 І-ІІІ ступенів Борис Мартинюк, його заступники Оксана Рябуш та Ольга Гнатюк відвідали  комплекс шкіл ім. кс. А.Квятковського у м. Бихаві  Люблінського повіту.  .

 Школа у Бихові - це цілий комплекс, що включає гімназію, ліцей і технікум. Цей польський навчальний заклад співпрацює  з іншими українськими школами і там вже навчається більше 60 дітей з України. Школа забезпечена високваліфікованими вчительськими кадрами, заняття у спортивному залі та сучасному багатофункційному  спортивному майданчику, уроки та заняття  з плавання у критому басейні, можливість  розширювати та розвивати сферу своїх зацікавлень, вивчення англійської, німецької, іспанської, італійської та української мов.  Крім того, діють у школі духовий оркестр, музичний гур ... Читати далі »

Переглядів: 760 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 24.10.2016

14-15 жовтня учні 7-Б та 9-Б класів на чолі своїх наставників Морозюк О.І., Галандюк Г.М. та батьків здійснили цікаву дводенну екскурсію за маршрутом Кам’янець – Подільський Хотин- Кривче.

Усі ознайомились з історією цього фантастичного міста, яке належить до найкращих міст світу, завдяки мальовничому каньйону річки Смотрич та великої кількості архітектурних пам’яток. Побували у Петропавлівському кафедральному костелі (ХVІст.), дерев’яній церкві (ХVІІст.) і у неповторній Кам’янець – Подільській фортеці , яка була споруджена  для захисту від монголо – татар.  Також був перехід через Турецький міст, що сполучає Старе місто з “великою зе ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 24.10.2016