Головна » 2016 » Березень » 18 » Майстер-клас «Застосування інформаційно-комунікаційних технологій в процесі вивчення хімії як один із засобів самореалізації учнів»
15:39
Майстер-клас «Застосування інформаційно-комунікаційних технологій в процесі вивчення хімії як один із засобів самореалізації учнів»

               У лютому 2016 р. проведено майстер-клас вчителем хімії Бродівської ЗОШ І –ІІІ ст. №3 Жолнович Іванною Йосипівною з проблеми «Застосування  інформаційно-комунікаційних технологій в процесі вивчення хімії як один із засобів самореалізації учнів». Хімічний кабінет  Бродівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 обладнаний інтерактивною дошкою, що сприяє організації навчального процесу  так, щоб учні активно, з цікавістю та захопленням працювали на уроці, бачили плоди своєї праці і могли їх оцінити. Учасниками майстер-класу було двадцять  вчителів хімії та біології району, які мали можливість удосконалити наукову, освітню, професійну підготовку з проблеми, практично попрацювати з інтерактивною дошкою. Жолнович І.Й. представила власну педагогічну систему, презентувала ілюстративно-методичні матеріали,  які розкривають практичні напрацювання. Цікавим був коментований показ методів, прийомів роботи. Вчителі переглянули  відеозапис, провели  аналіз, а  Жолнович І.Й. –  самоаналіз уроку. Особливу увагу  було приділено проектним технологіям. Показано,  як можна підвищити ефективність процесу навчання хімії  за допомогою мережі Інтернет, зокрема  використовуючи  технологію веб-квест. Підвела підсумки методист районного методичного кабінету Шушкевич Н.Д.

Переглядів: 459 | Додав: s3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0