Головна » 2016 » Червень » 19 » Коли закінчується навчальний рік
18:20
Коли закінчується навчальний рік

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора – канікули! Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та  зустрічей.  Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером – це залишитися без казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг.

   Цього року  в нашій школі працював  літній мовний табір «English holidays». Метою мовного табору було розвиток та стимулювання зацікавленості дітей до вивчення англійської мови, підтримка обдарованих дітей.

              Основні задачі мовного табору «English holidays»:

1.Розширити можливості вихованців в мовній практиці англійською мовою.

2.Сформувати обґрунтовану мотивацію професійних намірів учнів.

3.Підготувати учнів до умілого застосування практичного застосування англійської мови в типових ситуаціях мовлення.

4.Задовільнити моральні та інтелектуальні потреби вихованців, розвивати їх розумові та творчі здібності у мистецтві, танцях, акторській грі, співі, познайомити з журналістикою та навчити грамотно відноситися до оточуючого середовища.

5.Розвиток творчого потенціалу дитини, залучення її до колективної та індивідуальної діяльності.

6.Долучити вихованців табору до соціального досвіду, створення у таборі відносин співпраці та співтворчості.

Підтримуючи всеукраїнську ініціативу,  в школі було організовано літню мовну школу “English Holidays”, в якій протягом двох тижнів відпочивали навчаючись та навчались відпочиваючи 80 вихованців, учнів 2 – 8 класів. Діти мали можливість не лише гарно проводити час в колі друзів, а й вдосконалити навики англійської мови з допомогою своїх вчителів. В мовному таборі було організовано 4 загони: “Grains” – під керівництвом вчителів англійської мови Клопотюк Л.М. та Лаврін М.І., “Smile” (Грушкевич Т.Б., Любунь Є.О.), “Friendship” (Гаранюк Л.В., Гуменюк О.І.), “Rainbow” (Гапун О.Я., Долинюк Т.П.).  Роботу табору організували та координували заступник директора Гнатюк О.Р. та вч. англійської мови Штелиха О.Б. Діти мали можливість спілкуватись англійською мовою, виконуючи різні цікаві ігрові завдання, розігруючи вистави, вивчаючи пісні та вірші. Вчителі створили всі умови, щоб діти зуміли подолати мовленнєвий бар’єр і розмовляти вільно та невимушено. Була змістовно продумана робота кожного дня: «The Fairy Tales Day» - інсценування казок, «The day of shopping»  - рольова гра, «The day of music» - розучування та виконання пісень, «День знавців англійської мови» - вікторина. “Healthy lifestyle” – цього дня діти вирушили на прогулянку до лісу, де гарно провели час, відпочиваючи та граючи різні спортивні ігри. Окрім того було організовано екскурсію на циркову виставу до м.Львова в День захисту дітей. Під час свята закриття табору діти презентували виконані проектні роботи на теми “Wild life”, “Healthy living”, “The young and talented”, над якими вони працювали впродовж усього періоду. Також глядячі та гості свята мали можливість насолодитись концертом, який учні підготували за підтримки вчителів музики та хореографії ( Бешлей О.Є., Гром’як С.М., Віновської С.В.)

    Два тижні відпочинку у мовній школі “English Holidays”  промайнули непомітно. Школярі та вчителі отримали багато позитивних вражень та спогадів і з нетерпінням очікують наступного літа та нових зустрічей. 

Переглядів: 379 | Додав: s3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0