Головна » 2017 » Лютий » 27 » ПОДОРОЖ ДО ПОЛЬЩІ
23:38
ПОДОРОЖ ДО ПОЛЬЩІ

 

Подорож до Польщі була сповнена захоплюючими уроками,цікавими екскурсіями,незабутніми вечорами за настільними іграми та новими знайомствами.

Одразу з першого дня ми розпочали вивчення польської мови і відповідно усі інші предмети ми вивчали польською. Спершу це було дуже складно, між нами та нашими новими вчителями утворився мовний бар'єр. Та дуже швидко  знайшли спільну мову і до кінця нашої подорожі ми вже вільно розуміли та розмовляли з викладачами.

Окрім навчання, був виділений час для занять у басейні та в спортзалі.

Вечір ми проводили із нашими новими друзями, граючи ігри чи просто спілкуючись між собою. Також поляки організували для нас дискотеку, де ми  познайомились з дітьми цієї школи.

Із першого дня нашого перебування у Бихаві нас вирішили ознайомити із невеличким, але дуже гарним містом. Для нас була організована екскурсія руїнами старого замку та синагоги.

Також нам запам’яталася подорож до Любліна. Стара частина міста перенесла нас у рідний Львів.

Ми відвідали великий концентраційний табір смерті Майданек 1941 року. Усі наче проникли в історію цього міста .

Пізніше нам дали змогу відвідати торговий центр.

Під час нашого перебування у Польщі, ми навчилися кататися на нартах, тобто лижах.Нас ознайомили з правилами безпеки та навчили декількох рухів. Уже через кілька годин ми спускалися з гори, неначе справжні лижники.

Також не можна не згадати веселих посиденьок за столом у їдальні. Кожного дня смачні страви.

У той час, коли вдома всі сиділи за Святою вечерею, ми були душею з Україною і також об'єднались з нашими новими друзями, організувавши таку вечерю в Польщі.

А також ми відвідали неймовірної краси костел.

Звичайно ,що нам дали можливість гідно представити свою школу.

Поляки були приємно вражені та вдячні за такий міні-концерт.

А як запам'ятався вечір польсько-української пісні та поезії. Польські вчителі нас навчили кількох своїх загальнознаних пісень, натомість ми познайомили їх з української піснею.

Після закінчення стогодинного курсу польської мови нас нагородили дипломами.

На жаль, все хороше має властивість закінчуватися, але ніхто з нас не думав, що ці 10 днів пролетять із швидкістю світла. Ми здобули багато нових знань,познайомились з польською культурою, відвідали одне з найвідоміших польських міст, завели нових друзів і врешті повеселились від душі. Я впевнена, що для всіх нас ця подорож назавжди залишиться у серцях.

 

Переглядів: 577 | Додав: sayt_shkoli | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0