Головна » 2016 » Листопад » 26 » Пам’ять про Героїв Небесної Сотні.
21:37
Пам’ять про Героїв Небесної Сотні.

   Революція гідності – це новий термін, який визначає політичні та суспільні зміни в Україні  з 21 листопада 2013 до лютого 2014 року, викликані відходом політичного керівництва країни від законодавчо закріпленого курсу на Європейську інтеграцію та подальшою протидією цьому курсу.

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання національно-патріотичної свідомості,  розвитку бажання стати гідними громадянами України , 21 листопада було проведено круглий стіл, присвячений річниці Революції Гідності.

Учасники заходу пригадали етапи  Єврореволюції та основні події тих 94 днів, адже під час боротьби українського народу проти режиму формувалося громадянське суспільство, вражаючи світ, а серце Європи билося на Майдані.

Організаторами заходу були учні 8-А, 8-В та 9-А класів. Ведучі круглого столу подали об’єктивну інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття. Під час дискусії учні розмірковували. Як стати гідними громадянами України. Присутні мали можливість послухати пісні у виконанні  Воробець Олени, Анрєєвої Катерини та Паньків Людмили в пам'ять про Героїв Небесної Сотні, що полягли у цей трагічний для України період.

Насамкінець усі присутні вшанували пам’ять Небесної Сотні хвилиною мовчання.

Переглядів: 407 | Додав: sayt_shkoli | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0