Головна » 2016 » Жовтень » 4 » Концерт до Дня людей похилого віку
22:16
Концерт до Дня людей похилого віку

1 жовтня відзначається  Міжнародний день людей похилого віку. Уперше цей день почали відзначати у 1991 році. Відтоді щороку у різних країнах світу проводяться різноманітні фестивалі та заходи на захист прав людей похилого віку. Громадські організації та фонди влаштовують у цей день різноманітні благодійні акції.

Україна разом зі всією світовою спільнотою також бере участь у відзначенні Дня людей похилого віку. Тим більше, що в Україні 1 жовтня є також і Днем ветерана. У цей день українці мають згадати, хто ж насправді є ті «люди похилого віку», про яких ми часто чуємо в транспорті. Це — наші батьки, дідусі з бабусями, люди мудрі та досвідчені.

3 жовтня  в Бродівському територіальному центрі надання соціальних послуг відбувся концерт, присвячений Дню людей похилого віку .

 На свято завітало чимало сивочолих людей, за плечима яких — значний життєвий досвід. Аби привітати їх зі святом, а також висловити свою повагу та вдячність за їхню неоціненну мудрість, на захід завітали учні нашої школи і невеликою концертною програмою під керівництвом педагога-організатора Шинкар О.В. та вчителя музики Гром’як С.М. подарували віршовані побажання  та пісні... 

Переглядів: 645 | Додав: sayt_shkoli | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0