Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Благодійний ярмарок
22:41
Благодійний ярмарок

27 вересня учні 5-7-х класів Бродівської ЗОШ І-ІІІст. №3 організували благодійний ярмарок, який розпочався із заклику усіх гостей нашими ведучими: Потаповою Анастасією, Белей Дариною, Сех Ангеліною.

     Незважаючи на великий асортимент випічки в магазинах, батьки з дітьми залюбки долучились до проведення доброчинного заходу та власноруч приготували безліч домашніх ласощів. Кожен клас запропонував особливі смаколики - домашню випічку: пиріжки, тістечка, печиво, торти, солодощі, напої та  фрукти – все це діти пропонували придбати за досить помірними цінами.

 Найактивнішими виявились учні і батьки  5-А класу, 5-Б класу, 6-В класу

Мами і бабусі школярів: Демчук Надія, Галамага Ірина, Онисько Лариса, Голубович Алла, Місюркевич Оксана, Скребцова Євгенія, Малиш Ірина, Мартинець Галина, Бойко Надія, Чиж Галина та ін. активно підтримували організаторів ярмарки.  Діти прийшли у вишиванках, для них це також свято. Серед покупців – учні школи, вчителі, батьки та гості.

   Доброчинна акція припала до вподоби кожному: батьки залучили дітей до благородної справи, діти посмакували випічкою, а вчителі втішились гарним настроєм своїх учнів.

  Увесь заробіток буде використано на ремонт світлиці та придбання апаратури, а також деяку частину коштів буде передано бійцям АТО, сиротам та бідним.

Переглядів: 495 | Додав: sayt_shkoli | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0