Головна » 2016 » Жовтень » 4 » ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ
21:23
ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ

          Поміж багатьох свят у календарі є день,коли настрій усіх  особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня ми урочисто відзначаємо День працівників освіти.

          Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю .У цей день  навчальні заклади розквітають посмішками вихованців та педагогів.

          Відбулося таке свято і в нашій школі. В актовій залі зібрався весь педагогічний колектив, а учні підготували чудові концертні номери й привітання. Гарний настрій і заряд енергії отримали працівники школи від сяючих очей учнів та їхніх посмішок.

          Шановні вчителі, щира подяка Вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

          Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаємо кожному з Вас міцного здоров’я на довгі літа, щастя, благополуччя, невичерпної наснаги, Божої благодаті, миру, любові та злагоди!

Переглядів: 473 | Додав: sayt_shkoli | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0