Головна » 2017 » Грудень » 01

Нова українська школа в дії

Учора, 30 листопада, у нашій школі відбувся обласний семінар директорів опорних закладів області на тему: "Управлінський аспект впровадження Державного стандарту початкової освіти". Захід був організований за сприяння Департаменту освіти і науки Львівської області, ЛОІППО, відділу освіти Бродівської райдержадміністрації. Більше 50 учасників семінару мали змогу ознайомитись з особливостями функціонування пілотних класів (а їх у школі 2), організації в них освітньо-виховного процесу, та матерільно-технічними можливостями нашого опорного закладу. Окрім того, вони відвідали відкриті уроки в пілотних класах, брали участь в діалозі-практикумі, опановували методичні рекомендації авторів нововведень в початковій школі. Серед присутніх були: Любомира Мандзій (директор департаменту освіти і науки), Михай ... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 01.12.2017

Усе нове-добре забуте старе

Учні, вчителі та гості школи цього тижня були подивовані етнографічною виставкою, що розгорнулася у вестибюлі школи. На ній були представлені мистецькі твори (вишивка, різьба по дереву, малярство, предмети побуту, художні картини) сучасного тлумачення та взяті з родинних скринь минулого століття. Захід не був випадковий. Колектив та учні школи і їх батьки зорганізували таку "феєрію майстерності людських рук і талану" для гостей школи, а особливо учнів 1-их класів, де темою тижня була: "Мода". Усі відчули, що попри сучасний тренд в одязі, традиційне в українському стилі завжди близьке і рідне.

... Читати далі »

Переглядів: 381 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 01.12.2017

Король і королева школи

Дійство, з такою гучною назвою, відбулося 24 листопада. Його учасниками стали учні 9-11 класів, які представили 6 пар. Конкурсанти змагалися в наступних номінаціях: "Представлення", "Український стиль", "Запитання-відповідь", "Ретро стиль", "Коронний номер", "Мій образ", "Вечірній стиль". Глядачі отримали масу приємних вражень, емоцій від майстерності учасників у співі, танці, акторстві, слові. Переможцями були обрані учні 11-Б класу, пара №3 (Лабунін Павло, Яремчук Вікторія), титул "віце міс та віце містер" отримали учні 11-А, пара №6 (Панасюк Назар, Чикальська Зоряна).               

     ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 01.12.2017