Головна » 2016 » Жовтень » 04

1 жовтня відзначається  Міжнародний день людей похилого віку. Уперше цей день почали відзначати у 1991 році. Відтоді щороку у різних країнах світу проводяться різноманітні фестивалі та заходи на захист прав людей похилого віку. Громадські організації та фонди влаштовують у цей день різноманітні благодійні акції.

Україна разом зі всією світовою спільнотою також бере участь у відзначенні Дня людей похилого віку. Тим більше, що в Україні 1 жовтня є також і Днем ветерана. У цей день українці мають згадати, хто ж насправді є ті «люди похилого віку», про яких ми часто чуємо в транспорті. Це — наші батьки, дідусі з бабусями, люди мудрі та досвідчені.

3 жовтня  в Бродівському територіальному центрі надання соціальних послуг відбувся концерт, присвячений Дню людей похилого віку .

 На свято завітало ч ... Читати далі »

Переглядів: 645 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 04.10.2016

          Поміж багатьох свят у календарі є день,коли настрій усіх  особливо піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня ми урочисто відзначаємо День працівників освіти.

          Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю .У цей день  навчальні заклади розквітають посмішками вихованців та педагогів.

          Відбулося таке свя ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: sayt_shkoli | Дата: 04.10.2016